Bolat Hukuk & Danışmanlık bürosu açıldı
banner135

Pandemi dolayısıyla açılış gerçekleştirmediğinin altını çizen Bolat, "Vatandaşlarımıza hizmet vermek bizim için bir onurdur" dedi. Alaca'da doğup büyüyen Avukat Sefa Bedirhan Bolat, Alaca İmam-Hatip Lisesi’nde uzun yıllar görev yapan meslek dersleri öğretmeni Mustafa Bolat’ın oğludur. 
Av. Sefa Bedirhan Bolat, ilkokulu Alaca’da, lise eğitimini ise Çorum’da tamamlamış, üniversite sınavında sağladığı başarıyla beraber Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde lisans eğitimi almış ve 2017 yılında başarıyla mezun olmuştur.Üniversite eğitimi sonrasında bilimsel araştırma ve akademik eğitim yolunda ilerlemek isteyen Av. Sefa Bedirhan Bolat, 2019 yılında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde Özel Hukuk Anabilim Dalı'nda yüksek lisans (master) öğrencisi olarak eğitim seviyesini bir üst seviyeye taşımıştır. Yüksek Lisans eğitimi boyunca hukukun farklı dallarında uzmanlaşmaya yönelik dersler alan ve başarılı olan Av. Sefa Bedirhan Bolat, yaklaşık 150 sayfalık yüksek lisans tezini danışman hocasına sunmuştur.  Av. Sefa Bedirhan Bolat, 2018 yılında Çorum Barosu'nda avukatlık stajını tamamlamıştır. 2019 yılından itibaren avukatlığa başlamış, 01/03/2020 tarihinde Bolat Hukuk & Danışmanlık bürosunu kurmuştur.Bolat Hukuk & Danışmanlık Bürosu'nda hizmet vermeye başlayan Av. Sefa Bedirhan Bolat, akademik kariyer noktasında sonuna kadar gideceğinin altını çizmektedir.Sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Av. Sefa Bedirhan Bolat Çorum Genç Kızılay İl Başkanı olarak ta görev yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.