Alaca-Ceritler Ortaokulu Bilek Güreşinde 26 madalya aldı
banner135

Ceritler Ortaokulu sporcuları Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde yapılan müsabakalarda 8 il birinciliği olmak üzere toplamda 26 madalya ile müsabakaları tamamladı. 1 öğrenci ile Yozgat’ta düzenlenecek olan bölge şampiyonasına 7 öğrenci ile de Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. 

Beden Eğitimi Öğretmeni Şehmuz Temel’in hazırladığı öğrencilerin başarıları okullarında büyük sevinçle karşılandı.  Okul Müdürü Mustafa Kuzu tarafından hediyeler verilen sporcular bölge ve Türkiye Şampiyonasında da okullarına başarı ile dönmek için gayret edeceklerini belirtti. 

Okul Müdürü Mustafa Kuzu, “Eğitimin Öğretimden ayrılmaması gerektiğine inanıyorum. Çocuklarımız bu gibi sosyal ve sportif faaliyetlerle hayata daha güzel hazırlanıyorlar, okullarının dışında başka dünyalarında olduğunu görüyorlar ufukları genişliyor diye inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Şehmuz Temel olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerime teşekkür ediyorum.” dedi. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.