Çopraşık Spor’dan iddialara yalanlama
banner135

Kulüp Başkanı Kadir Bolat, sporcuların bilgileri dışında AK Parti’ye üye yapıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Son günlerde Dinçer Solmaz tarafından yapılan açıklamalara atıf yapan Bolat, Alaca ilçesini temsilen turnuvaya “Çopraşık Spor” adıyla katılan takımda yer alan hiçbir futbolcunun bilgisi dışında veya herhangi bir yöntemle siyasi parti üyeliğinin yapılmadığını vurguladı.

Coprasıkspor (1)

Açıklamada, takım ve sporcuları zan altında bırakan, doğruluğu araştırılmadan yapılan iddiaların esefle karşılandığı ifade edilirken; bu tür söylemlerin sporun birleştirici ruhuna ve amatör sporcuların emeğine zarar verdiği belirtildi. Yanlış algılara yol açabilecek açıklamalara karşı kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapma gereği doğduğu kaydedildi.

Kulüp Başkanı Bolat, Çopraşık Spor’un her zaman sporun ve fair-play anlayışının yanında olduğunu belirterek, sporun siyasi tartışmalara malzeme edilmemesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.