Milletvekili Kayrıcı'dan Alaca ziyareti 
banner135

Ziyarette kısa bir konuşma yapan milletvekili Kayrıcı ; "Alaca Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Alacalı hemşerilerilerime vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum, Belediye Başkanı Şerif Arslan'a görevini bilen başkanıma başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Milliyetçi Hareket Partisi Alaca ilçe başkanı İsa Duru ise " Davaya gönül vermiş tüm dava arkadaşlarıma, kardeşlerime, bacılarıma ve çöl kıymetli hemşehrilerime sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Belediye başkan Şerif Arslan " Kazanan Alaca olmuştur, Kazanan hanım kardeşlerim olmuştur, ayrıştırmaya değil birlik beraberlik olmaya daha güzel bir Alaca için geldik, hizmete aç Alaca’yı hizmete doyurmaya geldik" Alacalı hemşehrilerime teşekkür ediyor, muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.