Öğrencilerin el emeği göz nuru sergileri beğenildi
banner135

Mehmet Akif İlköğretim Okulu öğrencileri öğretmenleri Neşet Anbar öncülüğünde 23 Nisan temalı resim sergisi açtı. Sergideki birbirinden güzel eserler oldukça beğeni topladı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri sınıf öğretmeni Ayşe Okur, Cumhuriyer ilkokulu 4. Sınıf öğrencileri ;öğretmenleri Mehmet Koç, Ali Uymak ve Ayşe Okur öncülüğünde "Dörtler Taş Devrinde" İsimli taş boyama sergisi açtı.

Sergilerin açılışını yaparak öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel eserleri tek tek inceleyen Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Şerif Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çaylak ve beraberindekiler öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar. 

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
Sergi23 NisanAlacaçorum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.