Ülkü Ocaklarından, İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne ziyaret
banner135

Şehitler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Zeki Dilmen ile görüşen Ramazan Demiralan ve beraberindekiler şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olacaklarını ifade ettiler. 
Dernek Başkanı Zeki Dilmen ise konuklarına teşekkür ederek, “Her zaman olduğu gibi yine bizi unutmayan Alaca Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Ramazan Demiralan Bey ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz sağ olsunlar. 
Her zaman şehitler ve Gaziler günlerimizde yanımızda oldular ve oluyorlar. Şunu unutmamalıyız şehitlerimiz ve Gazilerimiz sadece ailelerinin şehitleri ve Gazileri değiller. Türk Milletinin şehit ve Gazileridir. Peygamber efendimizin komşuları olan şehitlerimizin sevabından faydalanmak varken uzak kalıyoruz, o nedenle kapımız herkese açıktır” dedi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.