Alaca'da Ayçiçek hasadı yapıldı
banner135

Geçtiğimiz dönem Boğaziçi Köyü’nde belediyenin boş duran 39 dönümlük arazisine yağlık ayçiçeği ekimi gerçekleştirilmişti. Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, ayçiçeği hasadının yapıldığı araziye giderek açıklamalarda bulundu. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YAĞ OLARAK ULAŞTIRILACAK

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, yapılan bu hasadın sonunda ihtiyaç sahiplerine aşevi aracılığı ile ayçiçek yağı dağıtacaklarını ifade etti. Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Alaca Belediyesi’ne ait 39 dönümlük araziyi bu yıl değerlendirdik. Yıllardır boş duran araziye aşevinde kullanılmak üzere yağlık ayçiçeği ekimi gerçekleştirmiştik. Boğaziçi Köyü mevkiinde bulunan 39 dönümlük araziye ürün ekimimizi yapmıştık. Bu ürünlerimizin hasadını gerçekleştirerek satışını yaptık. Yapılan bu hizmet aşevinde aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.