Dane kaybı milli servete zarardır
banner135

Biçerdöverin dökeceği her bir danenin çiftçinin zararına olduğu kadar milli servete de zarar olduğunun altını çizen Sayın, milli servete zarar verdirmemek için var olduklarını ve denetimlerinin her daim devam edeceğini vurguladı.
Serkan Sayın, "Çiftçilerimizden isteğimiz birinci kontroller çiftçinin kendisidir. Lütfen ağaç gölgesinde, römorkların gölgesinde durup ürününüzün biçilmesini beklemeyin. Biçerdöverlerin ayarları bozulabilir sık sık yerleri kontrol yapınız ki, dökülen dane fazla ise biçerdöver kullanıcısını uyarınız.
İlçe Tarım Müdürlüğü olarak biz hep kontrolde olacağız. Yetişemediğimiz yerler olacak, uyarılara rağmen ayarlarını yapmayıp dökmeye devam eden biçerdöverler için bizi arayın. Biçerci tarlamı yarım bırakır diye düşünmeyiniz. Tarlayı yarım bırakmakta bir suçtur." dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.