Şampiyon Hayırlıoğlu Cami
banner135

Alaca'da 2019 Yılı Yaz Kur’an Kursları kapsamında düzenlenen camiler arası futbol müsabakalarının şampiyonu Hayırlıoğlu Cami’nin öğrencileri oldu.

Yaz Kur’an Kursları münasebetiyle sosyal etkinlik çerçevesinde düzenlenen futbol müsabakalarının amacının, camiler arası dostluk birlik ve beraberliğin pekişmesi, motivasyonun artırılması sosyal medyadan uzaklaştırıp çocukların sosyalleştirmeye yönelik bir faaliyeti olduğu dile getirildi. Futbol turnuvasına 24 takım katıldı.

Turnuvanın final karşılaşması Günhan Parkı’nda bulunan halı sahada oynanırken final müsabakasına Kaymakam Ramazan Kurtyemez, Garnizon Komutanı Salih Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan katıldı.

İlçe müftülüğü ve Alaca Din Görevlileri Derneği organizesinde yapılan turnuvanın şampiyonu ise Hayırlıoğlu camii öğrencileri oldu.

Turnuvada 2.’liği Karahanlar camii, 3.’lüğü ise Sebilullah camii elde etti.

Final müsabakası sonunda kupa törenine geçilerek, şampiyon takımın şampiyon sporcularına madalya ve kupalarını Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez verdi.

Turnuvada 2. olan takım Karahanlar camii öğrencilerine madalya ve kupalarını Garnizon Komutanı Salih Çelik verirken 3. olan takım Sebilullah camii öğrencilerine madalya ve kupalarını Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan tarafından verildi. Turnuvada emeği geçen hakemlere final maçında halı sahayı tahsis eden yetkililere teşekkür edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.