Denizhan YBO atletizmde şampiyon oldu
banner135

Küçük Erkeklerde, Küçük Kızlarda, Yıldız Kızlarda üç adet Çorum Birinciliği alan öğrenciler Yıldız Erkekler de ise Çorum ikincisi oldu. Kısıtlı imkanlarla ve zaman darlığı sebebiyle hazırlık dönemini zorlu geçiren sporcular yarışmalarda gösterdikleri performansla başarıya ulaştılar.

İki gün süren yarışmalar sonucu büyük başarıya ulaşan okulun Beden Eğitimi öğretmeni Abdulkadir Bayrak “Güzel hazırlandık öğrencilerimiz çok hırslı yarıştılar. 60 metre yarışında sporcumuz kulvar dışına çıkınca birinciliği kaybettik fakat sonuç itibariyle Alacamıza bu büyük başarıyı getirdiğimizden dolayı çok mutluyuz. İnşallah grup yarışmalarında güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bizlere bu imkanı sağlayan okul Müdürümüz Emrah İşcen’e özellikle süper yarışmalar çıkaran öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Emrah İşcen “Bu başarıda emeği geçen öğretmenimiz Abdulkadir Bayrak ve Süleyman abilerine ayrıca da Alacamıza bu başarıyı getiren sporcularıma çok teşekkür ediyorum, her zaman tüm imkanlarımızla onların yanındayız gruplarda da başarılarını bekliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.