Alaca Belediyespor sezona galibiyetle başladı
banner135

Maçın boyu üstün bir oyun sergileyen Alaca Belediyespor, devre arasına 25 ve 38. dakikalarda Mehmet’in attığı gollerle 2-0’lık üstünlükle girdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz 65. dakikada Osman, 78. dakikada ise Emir’in attığı golle maçı 4-1 tamamladı.
SAHA: Alaca İlçe.
HAKEMLER: Ömür Soytemiz, Umutcan Koca, Sertan Kabay.
ALACA BELEDİYESİ
GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ: Doğukan, M. Yusuf, Erdem,
Yunus Emre, Raşit, Mehmet, Ahmet, Fatih (Ali İlker), Kürşat (R. Tayyip), Osman, A.Emir (M.Akif)
H.E.KÜLTÜRSPOR: Abdullah Enes, Yuşa Kutay, Caner Tosun, Caner Yaşar, Adem, Bilal, Berkehan (Arda), Tuğrulhan, Görkem (Buğra), Osman (Anıl), İlker Akın (Mohamed)
GOLLER: Dk. 25 ve 38 Mehmet, Dk.65 Osman, Dk.78 A.Emir (Alaca Belediye), Dk.75 Caner Yaşar (H.E. Kültürspor)

TARAFTAR MAÇA İLGİ GÖSTERDİ

Alaca stadyumunda oynanan Alaca Belediyespor-Kültürspor maçına taraftarlar büyük ilgi gösterdi.
Uzun aradan sonra Amatör Lig’de mücadele etmeye başlayan Belediyespor’u Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Belediyespor Kulüp Başkanı Kadir Bayat ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı. Belediyespor Kulüp Başkanı Kadir Bayat, lige güzel bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, maça büyük ilgi gösteren taraftara teşekkür etti.
Önümüzdeki hafta yapılacak maçlara da taraftarı davet eden Bayat, takıma sahip çıkılmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.