'Ölüm kavşakları can almaya devam ediyor'
banner135

Demokrat Parti Alaca İlçe Başkanı İsmail Gençkurt, Alaca'da ölüm veya cehennem kavşaklarına çözüm bulunması gerektiğinin altını çizdi. 
İlçede çevre yolunun açılmasıyla birlikte kazaların azalması gerekirken arttığını can kayıplarının da önüne geçilemediğini belirten Gençkurt, "Çevre yolunda kazaların yüzde seksenini başka illerden vatandaşlarımız yapmaktadır. Hafta geçmiyor ki bir kaza olmakta can ve mal kaybı yaşanmaktadır.  İlçemizde 5 tane kavşak var hepsi de tehlikeli. Şuana kadar alınan önlemler hiç bir işe yaramadı" dedi. 
Buralara en iyi çözümün Elektronik Denetim Sistemi (EDS) olduğunu vurgulayan İsmail Gençkurt, konuya ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü: 
" Elektronik Denetim Sistemi (EDS) gelirse bu şekilde kazalar olmaz cezadan dolayı yavaş giderler. Balışeyh ve Delice'de olduğu gibi kaza sonrası baktığımızda trafik lambalarına yaklaştıkça süratlerini arttırmakta kaza arabalara baktığımızda savaştan çıkmış gibi  görünmektedir. 8 yılda yüze yakın insanımız canından oldu.  Bir an evvel yetkilileri göreve çağıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.