‘Gece gündüz demeden çalıştık ve zafere ulaştık’
banner135

Tüm teşkilatlarla gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürdüklerini ve zafere ulaştıklarını ifade eden Duru, “Bizleri destekleyen güvenip yanımızda kalanlara teşekkür ediyoruz” dedi.  Alaca İlçe Başkanı İsa Duru, “Mahalli idareler seçimlerini pazar günü itibariyle bitirmiş bulunmaktayız.

Tüm teşkilatlarımızla, gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdürdük ve zafere ulaştık. Bizlere destek veren, güvenip yanımızda kalanlara bin selam olsun. Seçim süresince desteklerini esirgemeyen kıymetli Vekilimiz Sn. Vahit Kayrıcı beye ve İl Başkanımız Sn. Mehmet İhsan Çıplak beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah bu güzel ilçemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum" dedi. 
 

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaIsa Duru
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.