DEVA'dan Alaca ziyareti
banner135

Siyasette gündem belirleme, gündem saptırmanın had safhaya ulaştığı bugünlerde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çorum İl Teşkilatı, Çorum Engelsiz Yaşam Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği aylık engelli aile ve kurum ziyaretini Alaca'da gerçekleştirdi.
Alaca Engelli Derneği ziyareti sonrası,  İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, İl Sağlık Politikaları Başkanı Dr. Özgür Özçerezci ve İl Kadın Politikaları Başkanı/Alaca İlçe Koordinatörü Zehra Benli Alaca’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi, halkın gerçek gündemini, gerçek sıkıntılarını dinledi ve  DEVA İktidarında neler yapılacağını, DEVA’nın 90 ve 360 günlük planlarını anlattı.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çorum İl Teşkilatı, Sağlık Politikaları Başkanı Dr. Özgür Özçerezci yönetiminde ve Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak danışmanlığında, Engelli Komisyonu kurmuş çalışmalarına başlamıştı.  Bu ayki çalıştayını, ziyaretini Alaca ilçesine ayıran komisyon, Alaca Engelliler Derneği Başkanı Av. Ahmet Görür’ü ziyaret ederek bilgiler aldı.
Başkan Av. Ahmet Görür görüşmede Alaca ilçesindeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Belediyenin kendilerine yer tahsisi yaptığını, onun haricindeki tüm çalışmaları ve ihtiyaçları dernek gönüllüleri ve hayırseverlerin karşıladığını bildirdi.
İl Başkanı Orhan Vargeloğlu ise görüşmede, derneğin yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu, hepimizin birer engelli adayı olduğumuzun bilinmesi gerektiğini, engelin vücutta olmadığını, esas engelin yaratılanlar arasında en mükemmel olan insanın,  menfaat, çıkar için sorgulamadan yaşayan beyinlerde olduğunu, görüyoruz, Başkan Ahmet beyin, üretim ve ülke sevdasını iliklerinde işlemiş, nemelazımcılık yapmadan insanlığa ne yaparım diye çalışmaktadır dedi.
İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, DEVA Partisi olarak ülke sevdası ile çarpan yüreklerin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz, bizler bu cennet vatanın, ülkemizin, Türkiye’mizin bekasını istiyoruz, öyle her hafta düşman tahtasına düşman belirleyip gündem belirleme, gündem saptırma ile kendi bekalarını düşünenleri istemiyoruz, bizler özde  Türkiye sevdalısıyız, Türkiye sevdası, çalışarak olur, üreterek olur, kamu kaynaklarını israf ederek olmaz  dedi.
Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet,  en kısa sürede belirlediğimiz ilçe başkanı adayları ile görüşmeye başlayacağız ve  en kısa  sürede ilçe başkanını atayacağız" dedi. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.