Alaca İlçe Teşkilatı ile toplantı
banner135

Toplantıya MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, MHP Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, Alaca Ülkü Ocakları Başkanı İsa Duru ile partililer katıldı.
Alaca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısında çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunularak, "Yerimizde saymayacağız, yükselmekten taviz vermeyeceğiz." denildi.
Alaca Battal Dede Parkı'nda gerçekleştirilen ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin 51. kuruluş yıldönümüne denk gelen yemekli olarak düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, ülkücülerin yüklendiği sorumluluğun vatan birliği beraberliği mevzu olduğunda hiçbir görevden kaçmayacaklarını, bu davanın ve bu misyonun ilelebet devam edeceğini vurguladı.
MHP Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ise il yönetimini Alaca'da ağırlamaktan gurur duyduklarını belirterek, birliğin ve beraberliğin her daim devam etmesi temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.