Alaca göç vermeye devam ediyor
banner135

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Alaca'nın uzun yıllardır ilçe şartlarına uygun yatırım getirilmemesi sebebi ile küçülmeye ve göç vermeye devam ettiğini vurguladı.

Özsaçmacı, Alaca İlçe Bakanlığı'nda düzenlenen istişare toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

İlçe Başkanı Hilmi Akça ve yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda konuşan İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Alaca'da güzel ilçenin sorunlarını çözebilmek adına toplandıklarını söyledi.

Özsaçmacı, "Güzel memleketimizin bir çok sorunu sıkıntısı bulunmaktadır. Mümkün mertebe konu ve taleplerimizi yerelde ve TBMM'de hiç durmaksızın dile getirip Çorum'umuzun sorunlarını gündemde tutmaya çalışıyoruz. Yapıyoruz ki iktidar anlasın, bilmiyor ise öğrensin diye.

Bu gün çalışkan ilçemiz Alaca'da güzel ilçemizin sorunlarını çözebilmek adına toplanmış bulunuyoruz. Alaca uzun yıllardır ilçe şartlarına uygun yatırım getirilmemesi sebebi ile küçülmeye ve göç verme durumundan kurtulamamaktadır. Bekleyen bir çok hizmet bulunmaktadır.

Ülkemizi ve ilimizi etkisi altına alan koronavirüs salgını ile birlikte ekonomik sıkıntılarında yaşandığı olağan üstü şartlardan geçmekteyiz. Bu gibi olağanüstü günlerde, iktidardan beklentiler halkımızın zor günlerine uygun davranmaktan geçmektedir.

İnsanların geçim sıkıntısı yaşadığı esnafımızın işlerinin durma noktasına geldiği bu günlerde, halkımızdan feryatlar serzenişler tarafımıza çok yoğun bir şekilde gelmektedir. Kurum ve kuruluşlarda çalışan personellerin bir kısmının yönetici baskısına maruz kalarak ücretsiz izine çıkarılmaları, özellikle bu günlerde yanlış bir uygulamadır. Alaca milli eğitim başta olmak üzere, personellere uygulanan baskı ve ücretsiz izne zorla çıkarılmalarından bir an evvel vazgeçmelerini şiddetle öneriyoruz.

Halkımızın dert ve sıkıntılarını dile getirmeye devam edeceğiz. Mazlum milletimizi yöneticiler eli ile mağdur etmeyiniz. Herkesi kucaklayıp sevgi ile yönetiniz, bu düşüncelerle iktidarı bir kez daha uyarıyoruz." şeklinde konuşmasını tamamladı.

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.