İlik kanseri Bahar hayırseverlerden yardım bekliyor
banner135

Mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan Bahar'ın babası Orhan Yetgin iki ayda iğne olması gereken kızının 5. Aydan bu güne kadar iğnesini yaptıramadığını, Bahar'ın yaşaması için hayırseverlerin yardımına ihtiyacı olduğunu söyledi. 
Kızının iğne olmayınca erimeye başladığını söyleyen Orhan Yetgin, bir baba olarak buna dayanamadığını, çaresiz kalmanın ne demek olduğunu o zaman iliklerinde hissettiğini  dile getirdi. 
Orhan Yetgin, 1000 Euro tutarındaki ilaç parasının payına düşen 340 Euroluk  kısmını ödemekte güçlük çektiğini duyarlı  hayırseverlerden destek istediğini bildirdi. 
Alaca Lider Gazetesi olarak bu sesi duyurmak ve Bahar kızımıza el uzatmak istedik. Yardım etmek isteyen  hayırseverler, 05355578435 numaralı cep telefonundan  Baharın babası Orhan Yetgin'e ulaşabilir.

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.