Toprağa fidan geleceğe meyve projesi
banner135

Fidan dikim etkinliğine Alaca Kaymakamı Kürşad Atak, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, Okul Müdürü Halil Gülşen, Müdür Yardımcısı Ali Erol, öğretmenler, öğrenciler, yardımcı personel ve veliler katıldı. Proje kapsamında okul bahçesine elma, ayva, armut, ceviz, dut, kayısı, erik ve vişne fidanları dikildi.

Belirlenen fidan çukurlarının kazılmasında Alaca Belediyesi ekipleri yardımcı olurken, fidan dikimini okul yardımcı hizmetler personeli İbrahim Şirin ve Nizamettin Barmaksız yaptı. Fidan maliyetlerini öğretmenler ve personel karşıladı. Bu güzel etkinliğe destek veren Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmen, öğrenci veli ve personele okul yönetimi adına teşekkür edildi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.