Hafızlar belgelerini aldı
banner135

Alaca'da hafızlık belgesi almaya hak kazananlara belgeleri teslim edildi. 
İlçe Müftülüğüne bağlı Hanife Hanım Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayıp yapılan sınav neticesinde hafızlık belgesini almaya hak kazanan öğrencilere belgelerinin teslim edilmesi vesilesiyle bir program tertip edildi. 
Yeni hafızlarla ve halen kurstaki öğrencilerle yenilen akşam yemeğinden sonra akşam ezanı ile namaza geçildi. 
Akşam namazından sonra İlçe Müftüsü Fatih Kaya yaptığı konuşmasında yeni hafızlara bazı tavsiyelerde bulunarak, hafız olmanın yanında hafız kalabilmenin de çok önemli olduğunu ifade etti. 
Daha sonra Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan hafızlık belgeleri yeni hafızlara teslim edildi. Programda ilçe vaizi Fatih Akman, kurs yöneticisi Musa Kılıç, öğreticiler Mustafa Sarı, Sebahattin İpek, Settar Taşçı ve Arslan Comba da hazır bulundu. Program hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.