Kermese yoğun ilgi
banner135

Alaca Süleymaniye Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği, kermes düzenledi

Alaca Süleymaniye Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği kermes, dualarla açıldı.

Kermesin açılış törenine; Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurs Sorumlu Müdürü Uğur Telli, kermesin kız yurdu ve erkek yurdunda barınan öğrenciler yararına düzenlendiğini bildirerek, etkinliğe katılan ve desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Kermesin açılışında kısa bir konuşma yapan Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan; “gönül belediyeciliği dedik ve çalışmalara başladık. Dolayısıyla hayır işlerinde her daim destek veriyoruz. Emeği bulunanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Kermes dualarla açılırken, et döner, hingal, hamur işleri, tatlı ve pastalar, bay, bayan, çocuk giyim eşyaları, çeşitli mobilyaların tanıtımı yapıldı. Kermes; 28 Nisan Pazar günü sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.