Trafikte hoşgörü ve anlayış bekliyorlar 
banner135

Tosuncu, çareyi eğitim arabasının arkasına not yazmakta buldu. Eğitim arabasının arkasına “Acemi sürücüyüm. Anlayış bekliyorum” ifadelerinin yazılı olduğu bir not yapıştırarak çözüm bulmaya çalıştı.
Mustafa Tosuncu yaptığı açıklamada, “Koronavirüs nedeniyle işletmemiz ara vermişti. Daha sonra normalleşme süreciyle hijyen kurallarına uyarak eğitimlerimize başladık. Önceki kursiyerler ve yeni kursiyerlerle birlikte bir yoğunluk yaşanıyor. Biz eğitimlerimizi akan trafikte vermek zorundayız. Sürücü adaylarına trafikte çok kötü davranılıyor. Kimisi korna çalıyor, kimisi sıkıştırıyor. Bunları sürücü adayı olduklarını bile bile yapıyorlar. Bu sorun Türkiye’de tüm sürücü kurslarının yaşadığı bir sorun. Bende bu konuya dikkat çekmek için böyle bir yazı yazdım” dedi.
Kursiyerlerin eğitim alırken trafikte bu tavırlarla karşılaşmalarının eğitim açısından büyük sorun teşkil ettiğine değinen Tosuncu, “Biz eğitimciler olarak kursiyerlerimize trafikte biraz saygı bekliyoruz. Kursiyerler trafik akışına uyum sağlamaya çalışıyorlar. Sürücülerimizden biraz anlayış ve saygı bekliyoruz. Yapılan en ufak bir yanlış hareket, kursiyerlerin özgüvenini düşürebilir ve trafiğe uyum sağlayamamalarını hatta geri dönüşü olmayan sonuçlara bile yol açabilir. Bizim tek beklentimiz biraz hoşgörü birazda saygı” açıklamalarında bulundu.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.