Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne yeni yönetim
banner135

Toplantı; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ve yoklama alınmasıyla başlandı. Yapılan açılış konuşmasında; “Öncelikle ülkemizde ve dünyada yaşanan Covid 19 salgını sebebiyle yaşanan sıkıntılar ve devletimiz tarafından alınan tedbirler kapsamında 2021 Yılı Mart ayı içerisinde yapmamız gereken 1. Meclis Olağan Toplantımızı maske takarak ve sosyal mesafe kuralına uyarak riayet etmeleri konusunda uyarılmış ve gerekli tedbirler neticesinde toplantımız gerçekleşmiştir. İl Genel Meclis üyelerine ve muhtarlarımıza teşekkür ederek mevcut tüzüğümüz çerçevesinde 2020 yılında üye köylerimize kurum ve kuruluşlarımıza yapılan projeler, yatırımlar, yardımlar ve çalışmalar hakkında bilgilendirmiştir.” denildi.
Birlik Başkanı Kaymakam Kürşad Atak yaptığı konuşmada ise; “tüm köy muhtarlarımıza yapmış oldukları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Devlet ve millet olarak üzerimize düşen görevleri itina ile birlikte yapmak zorundayız. Hatalarımız ve kusurlarımızı en alt seviyeye düşürerek çalışmalarımızı devam ettirme gayreti içerisindeyiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
İl Meclis Üyeleri ise yapılan çalışma ve hizmetlerden örnekler sunarak “Vatandaşlarımıza en güzel hizmet ve yatırımları yapmaya çalışıyoruz. Birlikte en güzel hizmeti en kısa zamanda yapmak için sizlerle beraber gece gündüz çalışıyoruz bunu sizlerde biliyorsunuz. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” Diye açıklamalarda bulundular.
Birlik Encümen üyeliğine seçilen İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaya ve İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Karagöz teşekkürlerini sunarak Birlik Encümen Üyesi olarak özveri ile çalışacaklarını, kendilerini bu göreve layık gören ve oy veren vermeyen herkese teşekkürlerini ilettiler.
Yine Birlik Encümen üyeliğine seçilen Yüksekyayla Köyü Muhtarı Mehmet Kara ve Eskiyapar Köyü Muhtarı Cemalettin Samut kendilerini bu göreve layık gören oy veren vermeyen herkese teşekkürlerini ileterek, bu göreve layık olmak için gayret göstereceklerini belirttiler. Yapılan seçimli toplantı iyi dileklerin ardından sona erdi.

(Hikmet Özdemir)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.