Köylere Hizmet Götürme Birliği toplandı
banner135

Toplantıya Alaca Kaymakamı Kürşat Atak, İl Meclis Üyeleri Dursun Kaya, Abdurrahman Karagöz ve köy muhtarları katıldı. Açılış İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından başladı.  Açılış konuşmasını Kaymakam Kürşat Atak, gerçekleştirerek çeşitli uyarılarda bulundu.

KAYMAKAM ATAK; “ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE  ZEVAL VERMESİN”

Kaymakam Kürşad Atak, muhtarlarla yapmış olduğu toplantıda “Pandemi süreci içerisindeyiz. Dikkatli olmak zorundayız. Kurallara riayet ederek bu sıkıntılı süreci birlikte atlatacağız. 101 köyümüz var, muhtarlarım sizlerden isteğim şehir dışından gelen vatandaşlarımıza mesafe, hijyen ve maske kurallarına mutlaka uymanız ve uyarılarda bulunmanız gerekmektedir. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Daha önce ilçemizde bu durum azken birden çoğaldı ve şimdi diğer ilçelere nazaran biraz daha iyiyiz. Bunun sebebi ise şehir dışından gelen vatandaşlarımızdan kaynaklanmakta. Bunu birlikte uyarılar ve dikkatle aşacağız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.
Daha sonrasında ise, meclis üyeleri muhtarların sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar sorunlarını dile getirirken meclis üyeleri ve kaymakamdan çeşitli isteklerini dile getirerek çözüm bulunmasını talep ettiler. Yetkililer de sorunları dinleyerek en kısa zamanda sorunlara çözüm bulunacağını söylediler.
Toplantıda Birlik Başkanlığınca hazırlanan 2021, 2022 ve 2023 yılları tahmini bütçeleri görüşülüp madde madde okunarak oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda 2021, 2022 ve 2023  yılları tahmini bütçeleri oy birliği ile kabul edildi. Birlik Başkanlığınca hazırlanan 2021 Yılı Çalışma ve Yatırım Planı görüşülüp oylamaya sunuldu ve yapılan oylama sonucunda; 2021 Yılı Çalışma ve Yatırım Planı oy çokluğuyla kabul edilirken, yetkililer muhtarlara yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Toplantı iyi dileklerin ardından sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.