Meteorolojiden Alaca için turuncu kodlu uyarı
banner135

Alaca için de turuncu kodlu uyarıda bulunularak, bu hafta için yağışların yer yer şiddetli olacağı, sel, su baskınları, heyelan gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Alaca hava durumu için Turuncu kodlu uyarı vererek çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre; Alaca hava durumu için turuncu kodlu uyarı verilerek çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlı geçeceği bildirildi. Çorum Merkez ve tüm ilçeleri için verilen uyarıda ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

1 HAFTA SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 27 Haziran - 1 Temmuz 2022 tarihlerini kapsayan haftalık tahminine göre Çorum ve ilçelerin hava durumu yağışlı olacak. Yağışların gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaAlaca Hava Durumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.