Eski hatta tekrar dönüldü
banner135

Çorum-Alaca hattı Cumartesi gününden itibaren tekrar Çorum yolundan devam ediyor.

Alaca Belediyesi, Hitit Üniversitesi Avni Çelik Alaca Meslek Yüksekokulu ve Tur firmalarının ortaklaşa aldığı kararla Zile Caddesi istikametine taşınan Çorum-Alaca şehirler arası otobüs hattı tekrar Çorum Caddesi’nden devam edecek. Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun, esnaflarımız, vatandaşlarımız ve tur firmalarıyla yaptığı istişareler neticesinde eski hatta tekrar dönüldü.

Cumartesi günü itibariyle Çorum-Alaca arası şehirlerarası otobüs firmaları yolcu taşıma işlemlerine tekrar Çorum Caddesi üzerinden devam edecektir.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, “Halkımızın her zaman hizmetindeyiz. İlk alınan kararda gördüğümüz eksiklikler, vatandaşlarımızın da yoğun talebi üzerine Çorum-Alaca hattını tekrar Çorum Caddesi üzerine taşıdık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAYRETTİN 5 yıl önce

ne alaka vatandaşlarin yoğun talebi̇ymi̇ş yalan!. 4 tane şoföre sözünüzü geçi̇remedi̇ni̇z sonra vatandaş böyle i̇stedi̇ di̇yosunuz. en ufak şeyde arkamiza geçmeyi̇n bari̇.yumrugunuzu masaya vurup gi̇di̇yosan yol gi̇tmi̇yosan çik kapida onca i̇ş bekleyen i̇nsan var gocuna gocuna gi̇di̇p geli̇yolardi zaten 4 şoförün i̇stedi̇ği̇ oluyoda şu koca alacalinin i̇stedi̇ği̇ olmuyo. bahaneleri̇de hazir yeti̇şemiyoruz şu kadar zaman geçiyo. parayla rezil oluyon bu alacanın servislerinde

Avatar
hasan 5 yıl önce

vatandaşların yoğun isteği zile caddesi üzerineydi en çok yolcu ordan inip biniyo siz şoförlere lafınızı geçiremediniz 4 tane şoför sizi elinizde çeviriyo :))

Avatar
buğraaa 5 yıl önce

yalan