Belediye okul bahçelerini temizledi
banner135

2021-2022 Eğitim-Öğretim sezonu öncesinde Alaca'da bulunan okulların bahçelerinde genel temizlik yapan Alaca Belediyesi, tüm öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim sezonunda başarılar diledi.

Koronavirüs salgını sebebi ile geçtiğimiz eğitim öğretim yılını uzaktan tamamlayan öğrenciler, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü 2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitim ile bu eğitim-öğretim yılını tamamlayacaklar.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 3 yıl önce

okul temi̇zli̇ği̇ yapildi deni̇li̇yor. okula kapali kamyonet götürülüyor. temi̇zli̇k i̇şleri̇, bu i̇şte uzman kadrolu beledi̇ye çalişanlarinca yapilir. çok geri̇si̇ni̇z bu i̇şte. bu arada, temi̇zli̇k durmadan yapilan bi̇r çalişmadir, bu arada şehi̇r i̇çi̇nde hatiri sayili yerlerde, beledi̇yeni̇n kendi̇ yeti̇şti̇rdi̇ği̇ çi̇çekler di̇ki̇li̇r. şehi̇ri̇n albeni̇si̇ de olmalidir.