Hacı adayları dualarla uğurlandı
banner135

Alaca’daki hacı adayları dualarla kutsal topraklara uğurlandı. 
Diyanet İşleri Başkanlığı hac organizasyonu ile hacca gidecek olan hacı adayları için Alaca İlçe Müftülüğü tarafından Şıhlar Camii’nde yapılan programla hacı adaylarının kutsal beldelere yolculuğu başladı.
Hacı adaylarını Çorum eski TBMM İdare Amiri ve Milletvekili Salim Uslu, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, Alaca Müftüsü Fatih Kaya ve hacı adaylarının aileleri tarafından yolcu edildi. 
Açılışı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, akabinde okunan ilahiler, tekbirler ve telbiyeler ile devam etti.
Programda hacı adaylarına ve yakınları ile konuşan İlçe Müftüsü Fatih Kaya hac ibadetinin önemine ve manevi boyutuna vurgu yaptı.
İlçe Müftüsü Kaya’nın yapmış olduğu duanın ardından, yakınları ile vedalaşan ve helalleşen hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.