Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
banner135

Alaca yolunda otomobil ile motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü M.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre Çorum Alaca Karayolu Pembecik Köyü mevkiinde A.Ü., aracı ile Çorum'dan Alaca'ya seyir halinde iken Pembecik Köyü yoluna girmek amacıyla ters şeride girdiği esnada Alaca istikametinden Çorum istikametine seyir halinde olan M.A'nın kullandığı plakasız motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada araç sürücüsü A.Ü., hafif şekilde araçta yolcu olarak bulunan M.Ü., ve motosiklet sürücüsü M.A ağır yaralandı.

Yaralılar 112 ekiplerince Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek, tedavi altına alındı. Olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile tahkikata başlanıldı. Motosiklet sürücüsü M.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.