Toplantı, Alaca ilçesinde partinin yerel çalışmalarının değerlendirildiği ve önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerin ele alındığı önemli bir platform oldu. AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, partinin ilçedeki çalışmalarını ve hedeflerini detaylı şekilde paylaştı.
Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ise yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ülke genelindeki ve Çorum’daki başarılarına dikkat çekerek, yerel yönetimlerin önemini vurguladı. Kaya, “İlçe teşkilatlarımızın sahada gösterdiği gayret ve kararlılık, partimizin güçlenmesi için büyük bir destek. Bu tür toplantılar, hem fikir alışverişi hem de yol haritamızı netleştirmemiz açısından büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yakup Alar da toplantıda yaptığı konuşmada, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine değindi. Alar, “Her ilçemiz bizim için ayrı bir değerdir. Alaca gibi kıymetli ilçelerimizde çalışmalarımızı hızlandırarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Toplantı sonunda AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy, katılımcılara teşekkür ederek, “İlçe danışma meclisi toplantımızın Alaca’mıza, Çorum’umuza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Teşkilatımızın bu birlik ve dayanışma ruhu ile daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.