Bu kardeşiniz bu ÇAKAR konusuna karşı değilim. Bunu sayfalar dolu yazmak yerine kısaca özetleyeceğim. okusanızda okumasanız da.BU ADAMLAR TAM MAL.!

Nedenini yazmadan ön yargılı hakaret etmeyin yazımı okursanız içimizden en azından birkaç kişi benim yazdıklarımı anlayacaktır.

Sonra

GERÇEKTEN MAL BUNLAR.!

MAL OĞLU MAL.!

MAL KIZI MAL.!

TORUNLARI MAL.!

KARDEŞLERİ MAL.!

SÜLALECEK MAL BUNLAR.!

İstisnasız bir araştırma önergesi verilsin KİM NE KADAR MAL.!MİLLETCE,MİLLETVEKİLLERİNİNİN NE KADAR MAL,VARLIKLARI OLDUKLARINI ÖĞRENELİM.

NE DERSİNİZ.?

BUNLARIN ARASINDAN BÖYLE BİR MAL ÇIKMAZ.

ARAŞTIRILSIN SÜLALERİNİN ÜZERLERİNDE NE KADAR MAL.! Olduğu ortaya çıkarılsın diyorum.

SİZLER NE DİYORSUNUZ.?

Bir anımı paylaşmak istiyorum. MERZİFONDA ZAMANINDA BURS İLE OKUTTUĞUM İKİ ÖĞRENCİDEN BİRİ BENİ ARADI.ve nikah tarihini bildir di.YAŞAR ABİ MUTLAKA BEKLİYORUM.BENİM NİKAH ŞAHİDİM SENSİN DEDİ.

Kızım dedim işim başımdan aşkın çocuklar evde beni zor görüyor.düğününüze çoluk çocuk geleceğiz.SÖZ DEDİM.ben anlamam abi dedi sen nikah şahidimsin Merzifona nikahımda geleceksin.

O zamanlar bu yazarın altında son model MERCEDES,SİYAH,KOLTIKLAR ISITMALI,arabamda YOK,YOK.!

Bu kızımız her okuttuğum çocuklar gibi ailesi ile tanışmış ve fırsat buldukça görüşüyorduk.aşık olduğu gençi ilk benim ailem ile tanıştırmış ve ne diyorsun abim diye sormuştu.AŞKA NE DEMİŞ OLABİLİRİM.

-KONU AŞK İSE BİZ YANINDAYIZ KIZIM DEDİM,İkinizin gözlerinde bunu gördüm.onlardan bu güzel iki yabancı aslında evlatlarım kadar değerli çocuklarımdan torunlarım var ve ben torunlarımı özlediğim halde tabana kuvvet şimdi yaşadığım için özledim,özlemezmiyim.ben merzifona gidemiyorum.onlarda dünya telaşından fırsat bulup beş yıldır torunlarımı bana getiremediler.

Kız tarafıyım ya belediyede nikah şahitliği yaptım.yanımda onlarca insan emekçi çalışıyor ve ben inşaatlarımın başına hemen dönmem gerekiyordu.Hızla gelirken kaymakçının yokuştan MERCEDESİN güvenliği altında geliyorken ÇAKAR lambalı polisler yolu kesmiş.!Hayırdır demeye kalmadı dur dur diye telaşlı polisin el işareti ile sağa sinyal verdim MERCEDESİMİ ÇEKTİM.

-Hayırdır dedim ne var

-BAKAN GELİYOR dedi bana, bana ne bakandan dedim neden yolu kestiniz. Sert ses tonu ile BAKAN GELİYOR.

Tepem attı beni tanıyanlar deli olduğumu da bilirler.

-TABAKHANEYE BOKMU GÖTÜRÜYOR BU BAKAN dedim,SİZ DEDİM POLİSLERE DELİ DUMRULMUSUNUZ.?YOL KESİYORSUNUZ.?

Polis şaşırdı omzunda yıldızları olan bırak gitsin uğraşma şununla der gibi işaret etti polis memuruna GİTMİYORUM dedim. SİZ DURDUNUZ SORUMA CEVAP İSTİYORUM. ARANIZDAKİ DELİ DUMRUL KİM.

Omzunda yıldızları olan geldi yanıma beyefendi bakan geliyor lütfen buyurun bizi meşgul ediyorsunuz dedi lütfen gidermisiniz.

-Gitmiyorum dedim. O BAKANSA(MİLLETVEKİLLERİ O ZAMANLAR BAKNDAN OLUYORDU)BEN MİLLETİN TA KENDİSİYİM. MİLLET BENİM VEKİL ONLAR.

Memurun benden ürktüğünü anlayınca beni bir bok sanma sadece ben OKUR-YAZAR’ım dedim.

ANLADI İSE ARAP OLAYIM.zır cahil adam.altında son model MERCEDES,çene maşallah çalışıyor.Beyefendi dedi liften yol sizin gidermisiniz YA BAKAN NE OLACAK dedim,devletin samsun çorum yolunun çorum girişi yönünü kestiniz.!

-Radar varmı cezam varsa yaz peşin ödeyeceğim birde devlet ile sorun yaşamayım dedim. RADAR yokmuş. PLAKAMA BAK DEDİM,BEN KAHRAMAN ÇORUMLU yaşar solak MERCEDESE BAKARAK BENİ DEĞERLENDİRME valla öksüzüm ben arkamda hiç kimsem yok.VE bir belayı bende polis memurlarda atlatmıştık,giderken insanları boşuna durdurmayın GBT sine bakın.BENİMKİNEDE BAKIN,neler göreceksiniz dedim.

ARKAMDA BİR SÜRÜ ÇAKARSIZ GERÇEKTEN MAL YOLUN KENARINI DOLDURMUŞ KUZU KUZU BEKLERKEN BEN ORADAN UZAKLAŞTIM. Vekilin çakarını yerim ben takılmayın ona.

MAL VARLIKLARINI ARAŞTIRACAK BİR BABAYİĞİT VARMI ONA BAKIN SİZ.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.