Yasin Doğan'dan hakemlere saldırıya kınama
banner135

Alaca ve İskilip ilçelerinde oynanan maçlarda yaralanan hakemlere geçmiş olsun temennisini ileten Merkez İlçe Başkanı Doğan, faillerin de en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini aktardı. Doğan açıklamasında,

"1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Alaca Belediyespor-Mimar Sinan Gençlikspor ve İskilipspor-Ulukavakspor karşılaşmalarında her iki maçta yaşanan olaylar yeşil sahalara gölge düşürmüştür. 

Alaca ilçe sahasında oynanan Alaca Belediye Gençlik Spor-Mimar Sinan Gençlik Spor müsabakasını yöneten hakemler Mahmut Selçuk ve yardımcıları Ömür Soytemiz ile Ömer Bingöl'e, İskilip’te ise İskilipspor - Ulukavakspor müsabakasının hakemleri Ertuğrul Ramazan Boyraz ve yardımcıları Mehmet Zeki Sevim ile Erdal Uncuer’e yapılan bıçaklı saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz.

Yaralanan hakemlere ve tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerinde bulunurken her iki maçta yaşanan olayları kınıyor faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını bekliyoruz" dedi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.