Voleybol turnuvasına müracaatlar devam ediyor
banner135

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, voleybol turnuvasına katılacak olanların 16 Aralık 2022 tarihine kadar takımını kurarak başvuru yapmaları gerektiğini söyledi. Başkan Şaltu, voleybol turnuvası için katılım koşulları hakkında ise şu bilgileri paylaştı:
VOLEYBOL TURNUVASI KATILIM KOŞULLARI
1-İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile şahısların oluşturacağı takımlar özel isim vererek turnuvaya katılabileceklerdir.
2-Takım listeleri en az 6 kişiden oluşacaktır
3-Turnuvada oynayacak sporcuların; Alaca nüfusuna kayıtlı olması veya Alacada ikamet ediyor olması veya Alacada çalışıyor olması şartlarından en az birine sahip olmalıdır.
4-Her takım listesi takım sorumlusu tarafından imzalanması gerekmektedir. Turnuva başında verilen takım listelerinde turnuva sonuna kadar geçerli olacaktır.1 sporcu ancak 1 takım adına maçlarda yer alabilir.
5-Müsabakalarda Voleybol federasyonu kuralları geçerli olacaktır. Hakeme, personele, karşı takıma veya taraftara karşı yapılacak sportmenliğe aykırı hareketlerde kişiler diskalifiye edilecektir.
6-Maçlar kazanılmış 3 set üzerinden oynanacaktır.
7-Turnuva son başvuru tarihi 16 Aralık 2022 Cuma günü Saat: 14.00’dır. Başvurular Alaca Belediyesi 4. Kat Alaca Birlik Gazetesi’ne yapılacaktır.”

Anahtar Kelimeler:
AlacaVoleybol Turnuvası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.