Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Alaca Önder
banner135

Altıntaş Köyü ile Alaca Önder arasında oynanan final müsabakasının kazananı 3-1 ile Alaca Önder oldu.
Final müsabakasına Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Songül Özüm, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, siyasi parti temsilcileri, bazı kurum müdürleri ile STK temsilcileri, spor severler katıldı.
Turnuvada şampiyon olan Alaca Önder'in kupasını Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, ikinci olan Altıntaş Köyü'nün kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, üçüncü olan Kafkas Gücü'nün ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, diğer üçüncü olan Din Görevlileri'nin ödülünü ise Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Songül Özüm verdi.

Anahtar Kelimeler:
AlacaVoleybol Turnuvası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.