Kadir Durak, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne asaleten atandı
banner135

KADİR DURAK KİMDİR?
1960 yılında Alaca ilçesi Tahirabat Köyü’nde doğan Kadir Durak, ilkokulu Tahirabat köyünde okuduktan sonra sırasıyla Alaca İmam hatip Ortaokulu ve Alaca İmam hatip Lisesinde tamamladı. 1983-1985 yılları arasında vatani görevini Kilis’te yaptıktan sonra İnşaat ustası olarak 5 yıl yurtdışında çalıştı. 1992-1994 yılları arası Alaca Belediyesi’nde işçi olarak çalışmaya başladıktan sonra 1994-1997 yılları arasında hizmetli olarak görevime devam etti.
Kurumlar arası geçiş ile Alaca İlçe Spor Müdürlüğü’nde 1997-2005 yılları arasında hizmetli olarak sonrasında ise görevde yükselme sınavıyla memur olarak atandı. 2020 yılına kadar tesis amiri olarak görev yapan Durak, 2020 yılında Alaca İlçe Spor Müdürü olarak vekaleten görevlendirildi. 
2021 yılında Elektronik Haberleşme bölümünden mezun olan Durak, 2023 yılı mayıs ayı itibariyle Alaca İlçe Gençlik Spor Müdürü olarak atandı. Durak, Evli ve dört çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.