Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri hız kesmiyor
banner135

Alaca Belediyesi, Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi birlikte oluşturduğu projelerle gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Gençlik Merkezi bu kapsamda saz, gitar, fotoğrafçılık, atletizm kursları açarak gençlere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Açılan kurslara ise birçok öğrenci başvuruda bulunuyor. 

YENİ KURSLAR AÇILACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Spor Eğitim Uzmanı Hüseyin Tokgöz, “Gençlik Merkezi olarak yakın zamanda açılması planlanan okçuluk, yabancı dil, voleybol, tiyatro, kısa film çekim kursları ve futbol kurslarına da kursiyer kaydı başladı. Gençlik Merkezi olarak bu çalışmalarla gençlerin eğitim, sosyal ve kültürel isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz” dedi. 
Kurslar dışında gençler için önemli gün ve gecelerde programlar ile gençleri bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için hizmetlerine devam ettiklerini belirten Tokgöz, “Alaca Gençlik Merkezi olarak bizlere bu imkanları gençlerimize sunmamıza sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımıza, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eğer Beye, Alaca Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu Beye ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.