Geleneksel Voleybol Turnuvası’nın başvuruları başladı
banner135

Voleybol Turnuvası Katılım Koşulları hakkında verilen bilgi şöyle: “İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile şahısların oluşturacağı takımlar özel isim vererek turnuvaya katılabileceklerdir. Takım listeleri en az 6 kişiden oluşacaktır
Turnuvaya dışardan sporcu kabul edilmeyecektir. (ilçemizde ikamet etmeyen veya çalışmayan kişiler takım listelerine alınmayacaktır.) Her takım listesi takım sorumlusu tarafından imzalanması gerekmektedir. Turnuva başında verilen takım listelerinde turnuva sonuna kadar geçerli olacaktır.1 sporcu ancak 1 takım adına maçlarda yer alabilir.
Müsabakalarda Voleybol federasyonu kuralları geçerli olacaktır. Hakeme, personele, karşı takıma veya taraftara karşı yapılacak sportmenliğe aykırı hareketlerde kişiler diskalifiye edilecektir. Maçlar kazanılmış 3 set üzerinden oynanacaktır.” 

Erkan Karaca

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.