Zeki Gül, Alacalılarla bir araya geldi
banner135

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu makamında ziyaret ettikten sonra İlçe Parti binasına giden Gül, burada partililerle bir araya geldi.
Burada toplantıda Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ragıb Ağaçdan, Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, Alaca TSO Başkanı Günser Şirin, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.


Zeki Gül, parti binasında yaptığı konuşmada, “Başta AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçtan ve yönetim kurulu üyelerine, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özüm ve yönetim kurulu üyelerine toplantıya yoğun bir katılım sağlayarak mitinge çeviren ve desteklerini gösteren tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye’nin Yüzyılına birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.


TEŞEKKÜRLER ALACA’M
Gül, öte yandan esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek, “Memleketim Alaca’da gerçekleştirdiğimiz toplantı öncesinde esnaflarımızı ziyaret ederek hem hasbihal ettik hem de desteklerini istedik. Havası sert insanı mert canım Alaca’m da gösterilen ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti. Tüm esnaflarımıza ilgileri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaZeki Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.