Alaca’da özellikle bayan ile çocuklara yönelik önemli bir boşluğu doldurmak amacıyla hizmete açılan Alaca Cimnastik Spor Kulübü’nün açılış törenine Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Şahin, Alaca Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç ile birlikte davetliler katıldı.

Yapılan duanın ardından yeni işyerinin açılış kurdelesi Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ve diğer protokol üyeleri tarafından birlikte kesildi. Açılışın ardından Mehtap Lafçı’dan kulüp hakkında bilgiler alan Başkan Arslan, işletmenin Alaca’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mehtap Lafçı, kulüpte ebeveynler ve çocuklara yönelik hizmet vereceklerini belirterek, amaçlarının Alaca’daki yetenekli sporcuları keşfedip onları okullar arası yarışmalar ile Türkiye şampiyonlarına hazırlamak olduğunu belirtti.
Lafcı, Alaca Cimnastik Spor Kulübü’nün ebeveynler ile çocukların güvenle gelebilecekleri bir mekân olduğunu sözlerine ekledi.






