Çorum'da 41 yetimin yüzü giyim desteğiyle güldü
banner135

İHH sistemine kayıtlı Alacalı 30 yetim çocuğun giyim ihtiyaçları, Çorum LC Waikiki mağazasında kişi başı 2.000 TL değerinde karşılandı. Yetim çocuklar ve annelerinin Çorum’a ulaşımı ise Alaca Belediyesi tarafından sağlandı. Ulaşıma verdiği destek dolayısıyla Şerif Arslan’a teşekkür edildi.

Geçtiğimiz Ocak ayında 11 yetimin daha giyim ihtiyacı giderilmişti. Böylece son bir ay içerisinde toplam 41 yetim çocuğun giyim ihtiyacı karşılanmış oldu. Çorum-Alaca İHH Temsilciliği, destek veren tüm hayır sahiplerine teşekkür ederek, “Emek veren ve katkıda bulunan hayır sahiplerinden Allah razı olsun” mesajını paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.