Erbaş ve Ongu’dan TŞOF Başkanı Yiğiner’e ziyaret
banner135

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede taşımacılık sektörü başta olmak üzere birçok konu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Ümit Karataş, Ankara Oto Galericileri ve Oto Kiralamacıları Odası Başkanı Abdullah Karaköse ve Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın’ın da hazır bulunduğu ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Alaca Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Mustafa Erbaş, görüşmenin son derece verimli geçtiğini belirterek, ziyarette Alaca’daki şoför ve nakliyeci esnafının sorun ve taleplerini TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’e iletme fırsatı bulduklarını ifade etti.

631926636 1434752124673781 5298915021125040253 N

Başkan Erbaş, ziyarette kendileriyle yakından TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’e teşekkür ederek, “Genel Başkanımıza samimi karşılaması hoş sohbeti ve ilgi alakalarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim” ifadesini kullandı. (Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.