Alacalı Fizyoterapist Mahmut Gençkurt’a “Yılın Bilim İnsanı Kariyer Onur Ödülü”
banner135

Ülkenin önde gelen akademisyenleri ve bilim insanlarını bir araya getiren programda,Alacalı hemşerimiz Fizyoterapist Mahmut Gençkurt ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

Törende Mahmut Gençkurt’a verilen Kariyer Onur Ödülü, akademik ve mesleki katkılarıyla öne çıkan çalışmalarının bir takdiri olarak takdim edildi. Gençkurt, ödülünü Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu’nun elinden aldı.

Programa, Alacalı hemşerimiz Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ile Mamak Belediye Başkan Başdanışmanı İsmail Gençkurt da katıldı. Protokol üyeleri, bilim ve akademiye verilen değerin toplumsal gelişim açısından önemine dikkat çekti.

Ödül töreni yalnızca akademik başarıların onurlandırıldığı bir buluşma olmakla kalmadı; kültür ve sanat etkinlikleriyle de zenginleştirildi. Program kapsamında Ali Turnalar Sanat Topluluğu tarafından sıra gecesi gösterimi gerçekleştirildi. Ses sanatçıları ve folklor ekiplerinin sahne aldığı etkinlik, katılımcılara çok yönlü ve anlamlı bir gece yaşattı.

Tören, bilime emek veren isimlerin görünür kılındığı, akademik üretimin toplumsal değerle buluştuğu bir organizasyon olarak hafızalarda yer aldı.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.