Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya geldi
banner135

İl Müftüsü Muharrem Biçer, Alaca’da din görevlilerine hitap ederek, Kur’an Kursu öğrencileri ile buluştu. 
İl Müftüsü Muharrem Biçer, din görevlileri ve ilçede eğitim gören Kaleli Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu ve Hanife Hanım Yatılı Erkek Kur’an Kurslarındaki öğrenciler ile bir süre görüştü. 
Alaca’ya gelen Muharrem Biçer’i Alaca Müftüsü Fatih Kaya müftülük girişinde karşıladı. Muharrem Biçer ilk olarak Alaca Müftülüğüne bağlı hafızlık eğitimi veren Hanife Hanım Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti. 
Öğle namazından sonra öğrencilere seslenen il müftüsü Muharrem Biçer, hafızlık eğitiminin önemine değinerek öğrencilerin hafızlık eğitimi boyunca verdiği mücadele ve azmin her türlü övgüyü hak ettiğini söyledi. 


Daha sonra müftülük toplantı salonunda yapılacak din görevlileri aylık toplantısına katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantının açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Fatih Kaya yaptı. Kaya, konuşmasında İl Müftüsü Muharrem Biçer’e toplantılarına iştirak etmesinden dolayı teşekkür etti. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Alaca Müftülüğü’nde görev yapan din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerine hitap ederek, aidiyet duygusu ile çalışmanın önemine ve yapılan hizmetin atanmışlık anlayışı ile değil de adanmışlık ruhu ile yapılmasının gerekliliğine vurgu yaptı. 
Biçer, konuşmasının son bölümünde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2019 Vekaletle Kurban Kampanyasına değindi. 
Konuşmasını personele başarılar dileyerek bitiren Muharrem Biçer’e toplantı sonrasında İlçe Müftüsü Fatih Kaya tarafından çiçek takdim edildi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.