Zabıta ekipleri fırınları denetledi
banner135

Denetime İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Demiral, Alaca Belediyesi Zabıta Müdürü Nurettin Arslan ve görevli personeller katıldı. 
Alaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki denetimlerine aralıksız devam ediyor. Türkiye’nin ve dünyanın birinci sırasındaki gündem maddesi olan koronavirüse karşı ekipler hijyen ve maske uyarılarını gerçekleştirirken, ekmek ve pidelerin gramajları kontrol edildi. Denetim ile ilgili bilgi veren Alaca Belediyesi?Zabıta Müdürü Nurettin Arslan, Alaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak büyük bir özveriyle denetimlere devam ettiğini belirterek, “Çeşitli aralıklarda ilçemizde bulunan bütün fırınlarda gramaj, hijyen kontrollerini gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.