Trafik kazasında can veren Alacalı gurbetçi toprağa verildi
banner135

Çorum'un Alaca ilçesi Kargın Köyü nüfusuna kayıtlı olup, uzun yıllardır Fransa - Volgelsheim’da ikamet eden Hasan Delibaş'ın oğlu olan İlkay Delibaş, geçtiğimiz hafta elim bir trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan talihsiz genç kurtarılamadı. Talihsiz gencin ölüm haberi, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

İlkay Delibaş’ın cenazesi Fransa’da düzenlenen törenle birlikte Türkiye’ye gönderildi. Daha sonra Çorum’a getirilen cenaze, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’nden alınarak Alaca’nın Kargın Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze töreni Dede Şahin Polat’ın gülbengleri eşliğinde gerçekleştirildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
Alacaİlkay Delibaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü ulus 1 yıl önce

Devri daim olsun ışıklar içinde uyusun melekler yoldaşı pir hünkar yardımcısı olsun ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum ruhu şad mekanı cennet olsun.