Menşure Keleş, gözyaşları arasında toprağa verildi
banner135

Menşure Keleş, Kuşadası'nda evinde iken rahatsızlanması üzerine Söke'de tedavi altına alınmış ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Menşure Keleş'in cenazesi bugün Alaca Büyük Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eski Mezarlık'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Alaca Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Amasya Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoban, Alaca Tiacaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, TBMM önceki dönem İdari Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, Alaca Belediyesi önceki dönem Başkanı Mahmut Köksal, Küresel Gazeteler Konseyi İl Temsilcisi ve Alaca Lider Gazetesi sahibi Hacı Odabaş, ailesi ile sevenleri katıldı.

Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.