Günlük sıcak yemek ve pide ikramı
banner135

Ramazan ayını yaşadığımız bu günlerde Alaca Belediyesi, bünyesinde bulunan aşevi ile ihtiyaç sahibi hanelere günlük sıcak yemek ikramında bulunuyor. Alaca Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereği olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarını yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda günlük hazırlanan üç çeşit yemek birçok vatandaşa ulaştırılıyor.

HAFTANIN 6 GÜNÜ SICAK YEMEK VE PİDE

Aşevinde özenle hazırlanan günlük 3 çeşit sıcak yemek, Pazar günleri hariç haftanın 6 günü ekipler tarafından vatandaşlarımızın kapılarına kadar bırakılıyor. Yemeklerin yanı sıra vatandaşlarımıza pidelerde beraberinde ikram ediliyor.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, göreve geldikleri günden itibaren günlük olarak vatandaşlara sıcak yemek ikramına devam ettiklerini belirterek, aynı zamanda adak ve bağışlarda bulunmak isteyen vatandaşların hayırlarının da kabul edildiğini ifade etti. Bunun dışındaki tüm masrafların belediye tarafından karşılandığına dikkat çeken Başkan Şaltu, “Ramazan ayı nedeniyle aşevinde çalışan sayımızı arttırdık. Daha geniş kitleye hizmet veriyoruz. Allah’ın izniyle bu mübarek günlerde kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Ekiplerimiz 3 çeşit yemeği vatandaşlarımızın kapılarına kadar bırakıyor. Yemeklerin yanı sıra pide de ikram ediyoruz. Bu hizmetlerin devam etmesini sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Allah herkesin hayrını kabul etsin.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.