Demir ailesi iki acıyı birden yaşadı: Toprağa verildiler
banner135

Haydar Demir ve kardeşi Ahmet Demir, 3 gün arayla hayatını kaybetti. 2 kardeşin kısa süre içerisinde vefat etmesi, Küre Köyü’nde derin bir üzüntüye neden oldu.
Edinilen bilgiye göre; Küre Köyü sakinlerinden Haydar Demir (72), 17 Mart Cuma günü hayatını kaybetti.  Kezban Demir’in eşi, 3 çocuk babası Haydar Demir, kalp ameliyatı olduktan sonra evinde hayata gözlerini yumdu. Haydar Demir’in cenazesi Küre Köyü’nde toprağa verildi. Aradan 3 gün sonra ise Haydar Demir’in kardeşi Ahmet Demir (65), aramızdan ayrıldı.
Zöhre Demir’in eşi, Cumali, Dönsel, Eylem ve Serap Demir’in babası Ahmet Demir’in cenazesi ise Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’nde Dede Şahin Polat’ın gülbengleri eşliğinde düzenlenen Hakka Yürüme Erkanının ardından Küre Köyü mezarlığında toprağa verildi.
Her iki kardeşe de Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.