Büyük heyecan ve centilmence mücadelelere sahne olan turnuva sonunda dereceye giren takımları ödülleri düzenlenen törenle verildi. Ödül törenine Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Şahin, Alaca Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Akif İslamoğlu ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Turnuvada şampiyonluk ipini Alaca Ortaokulu göğüslerken; Fatih Ortaokulu ikinci, Mehmet Akif Ortaokulu ise üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Mimar Sinan Ortaokulu alkış topladı. Gol Krallığı unvanını ise attığı gollerle Ömer Tokgöz kazandı. Ödül töreninde dereceye giren takımlara ve başarılı sporculara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edilirken, turnuva hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, gençlerin spora olan ilgisi ve centilmence mücadelesinin kendilerini ziyadesiyle gururlandırdığını ifade ederek, turnuvaya katılan tüm gençleri tebrik etti. Başkan Arslan, Alaca Belediyesi olarak sporun ve gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.





