Zeki Gül’den coşkulu adaylık açıklaması
banner135

Zeki Gül, AK Parti İl Binasında coşkulu bir kalabalık eşliğinde adaylığını kamuoyu ile paylaştı. Parti binasında düzenlenen toplantıya il başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Zeki Gül, adaylığı ile ilgili açıklamalar yaparken, ekmeğini yediği Çorum’a hizmeti bir borç olarak gördüğünü dile getirdi. Belediye başkanlığı döneminden de bahseden Zeki Gül, her alanda çağdaş projelerle Çorum’u geleceğe taşıyacaklarını söyleyerek, “Çorum’u bölgenin yıldızı haline getireceğiz” dedi.

Gül, aday olduktan sonra projelerini ayrıntılı olarak açıklayacağını söyledi. Toplantı sonunda ise Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç tarafından, kooperatifin resmi işlemlerinin hızlandırılmasını ve Bakanlıktan onay alınmasını sağlayan Zeki Gül’e çiçek takdim edildi.

​​​​​​​

Kendisinin gerek Çorum Belediye Başkan Yardımcılığı, gerekse Belediye Başkanlığı döneminde emanete emin bir kişi olarak sorumluluğunu yerine getirdiğini, kendilerinden önceki dönemde başlatılan projelerin takipçisi olarak tamamlamaya çalıştığını anlatan Zeki Gül, Çorum’a ve Çorumluya hizmete temel ilke edindiklerini kaydetti.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.