Zeki Gül, Murat Kurum için hemşehrilerinden destek istedi
banner135

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gül, birlikte görev yaptığı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği önceki dönem Bakanı Murat Kurum’un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine başarılar diledi.

İSTANBUL YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞACAK

Uzun yıllar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinde bulunan Murat Kurum ile iyi ilişkiler içerisinde olduğunu anlatan Zeki Gül, Kurum’un son derece başarılı bir bakanlık dönemi geçirdiğini belirterek, “kendisi ile çok iyi ilişkiler içerisinde uzun yıllar mesai arkadaşlığı yaptık. Bakanlıkta elde ettiği bilgi, birikim ve tecrübesiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında da son derece başarılı hizmetleri hayata geçireceğine inanıyorum. Murat Kurum Bakanımızla birlikte İstanbul, yeniden AK belediyecilikle buluşacaktır. Önce ülkemize, partimize ve İstanbul’umuza hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

HEMŞEHRİLERİMİZDEN KURUM’A DESTEK İSTİYORUM

İstanbul’da ikamet eden Çorumlulara da seslenen Zeki Gül, Çorumlu hemşehrilerinden Murat Kurum’a destek olmalarını istedi.
Kurum’un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçileceğine yürekten inandığını vurgulayan Gül, Kurum’un başkanlığında Çorum ile ilgili de sıcak ilişkiler kurulacağına söyledi.

ÇORUM İLE İSTANBUL ARASINDA İŞBİRLİĞİ!

Gül, kendisinin Belediye Başkan Adayı gösterilmesi halinde Çorum Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ciddi işbirliklerinin kurulacağını dile getirirken, aday gösterilmemesi halinde de yine Kurum’un Çorum’a destek vermesi noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini de sözlerine ekledi.

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.